понедельник, 10 февраля 2014 г.

Модуль 1. Рефлексія.

Модуль 1. Рефлексія.
Цей модуль допоміг мені зрозуміти, що проектні технології можна застосовувати практично до кожної теми програми, а також обміркувати власні цілі навчання на  тренінгу і після нього.
В майбутньому я планую залучити всіх своїх учнів до проектної діяльності, навчити їх вчитися, ставити перед собою завдання, оцінювати якість власних набутих знань, прогнозувати та оцінювати результати своєї роботи над проектом. Також планую навчити учнів використовувати сучасні сервісні технології  в проектній діяльності.
Розглянуті в даному модулі допоміжні сайти допоможуть підвищити рівень викладання навчальної дисципліни в школі, а також  впроваджувати метод проектів в навчальних закладах.
В процесі роботи з електронним посібником одержала дуже багато корисної інформації, зафіксувала для себе адреси корисних сайтів.
Розглянуті в даному модулі допоміжні сайти допоможуть підвищити рівень викладання навчальної дисципліни в школі, а також допомагати педагогам впроваджувати метод проектів в навчальних закладах області.
Згодна з тим, що проектні технології - це дуже корисно і цікаво. Навчання за методом проектів дозволить сформувати покоління людей нового типу - здібних вільно мислити, самостійно вирішувати, які знання їм згодяться в реальному житті, а які ні. Це будуть люди-практики, вони звільнять свій розум від зайвого і відкриють його для нових знань, знань які нададуть їм здатність не лише фіксувати і запамятовувати все, чому їх навчають, а і змінювати світ, в якому вони живуть.

Комментариев нет:

Отправить комментарий